Ugrás a tartalomra

Nullás igazolást, jövedelemigazolást hogyan kell kérni?

adok
Igazolások – nullás igazolás (nemleges igazolás), jövedelemigazolás Több olyan eset is van, mikor szükségünk van egy nullás igazolásra, azaz nem tartozunk az adóhatóság felé. Ilyen lehet pl. ha új üzleti partnerrel kötünk szerződést, hitelt szeretnénk felvenni, közbeszerzésen akarunk indulni, és ilyenkor jön a kapkodás, hogy azonnal kellene egy ilyen igazolás

Vállalkozás szüneteltetése

szunetltetes
Jelentős változás történt 2024-től a szünetelésben! Ne fizess feleslegesen! Duplán meg végképp ne! Nagyon figyelj, hogyan időzíted a szünetelést?! Hogyan kell szüneteltetni egy egyéni vállalkozást, mire van hatással a szünetelés, mikor ne szünetelj, milyen adminisztrációja van a szünetelésnek, szünetelés alatt befolyt bevételeket hogy kell kezelni? Ezekre mind választ kapsz és képernyőképekkel lépésről lépésre segítünk az adminisztrációban.

Promóciómenedzsment és javuló ügyfélkapcsolatok az Infinite Marketplace megoldással

Egyszerűsítené a rendelési folyamatokat, miközben kollégáinak is időt szabadít fel? Az Infinite Solutions Marketplace platformján folyamatait automatizálhatja, miközben pontosan nyomon is követheti őket. Cikkünkben bemutatjuk ezen informatikai megoldásunkat, és legnagyobb előnyeit!

SEO: elengedhetetlen eszköz az online jelenléttel bíró kisvállalkozások számára

seo
Mi az a SEO? Ez egy honlap esetében a keresőmotorokban való megjelenés javítását jelenti, de amikor azt írjuk, keresőmotorok, nyugodtan szűkíthetünk a Google-re is, mint első számú ilyen platformra. A hatékony megjelenést ráadásul a SEO nem fizetett hirdetésekkel éri el, hanem úgynevezett organikus találatként, ami a lehető leghitelesebb formája az internetes keresőkben történő jelenlétnek egy brand számára.

Átalányadó Kalauz - Egyéni Vállalkozók Könyve kibővített kiadás

Átalányadó Kalauz - áttérés katáról átalányadóra határidőkkel, nyomtatványokkal, képernyőképekkel lépésről lépésre

Áttérés katáról átalányadóra - 22T101E, 22T1041, 2258 nyomtatványok kitöltése képernyőképekkel, lépésről lépésre.

ÁNYK és ONYA használata.

Áfabevallás (2265), közösségi nyilatkozat (22A60) kitöltési útmutató. Adófolyószámla lekérdezése.

Adókalkulátorok: kata, átalányadó, tételes költségelszámolás, társasági adó, kiva.

Eredménykimutatás és cash-flow tervező.