Rólunk

számvitellel, könyveléssel foglalkozó vállalkozás Budapesten

Jelenlegi hely

Történetünk

 

 

A Vállalkozás Okosan Kft. könyvelő és kisvállalkozói tanácsadó vállalkozás, amely 2011-ben indult, olyan szolgáltatási palettával, amely korábban csak nagyobb cégek számára volt elérhető. Ehhez társult 2014-ben a vállalkozási képzés is, amelyben érthetően, világosan magyarázzuk el a résztvevők számára a számvitel, könyvelés, jogszabályok világának esszenciáját, amelyre minden KKV-nak szüksége van.

 

A csigavonalról...

 

 

A csigavonal az egyik legtökéletesebb forma. Benne van a matematika, a számok és a tökéletesség. A lépcső pedig felfelé vezet, mindig magasabb szinten tér vissza egy adott pontra... A fejlődés, a felfelé haladás szimbóluma.

És semmiképpen sem átlagos, ha egy könyveléssel, számvitellel, üzleti terv készítésével foglalkozó vállalkozásról beszélünk...

Bemutatkozunk

Szilágyi Anita
​közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

Szakmai előéletem során megfordultam mind nagyobb, mind kisebb cégeknél (Transelektro csoport, Gundel étterem, gyógyszertárakat üzemeltető cégcsoport). Ezen cégeknél dolgoztam pénzügyi vezetőként, kontrollerként,  könyvelőként is, tehát szinte a teljes pénzügyi-számviteli területen. Munkám során mindig fontosnak tartottam a szakmai továbbképzésemet, minden olyan lehetőséget megragadtam, ahol bővíthettem a tudásomat.

Vuray György

Vállalkozás Okosan indulása előtt különböző területeken dolgoztam vállalkozóként. Az elmúlt években fő területem a vállalkozásfinanszírozás volt. A 2008-as pénzügyi válság alaposan átrendezte ezt a területet is, sok cégnek, vállalkozásnak pillanatok alatt kellett a hirtelen megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. Felértékelődött az üzleti tervezés, kockázatelemzés szerepe. Tanácsadói munkám során olyan tudással, gyakorlati információkkal szeretném ellátni a résztvevőket, melyek segítségével vállalkozásukat biztonságosabban és eredményesebben tudják majd vezetni.

Hírlevél

 

Tippek Okos vállalkozóknak, hogy ne veszítsd el a jó irányt!

Iratkozz fel hírlevelünkre és légy naprakész a vállalkozásodat érintő kérdésekben!

* kötelező

Ügyfeleink véleménye rólunk

Médiaszolgáltatással foglalkozó cégünk 2012 óta dolgozik együtt Szilágyi Anitával és vállalkozásával, nagy megelégedéssel. Cégünk 2001-ben történt megalakulása óta Anita a negyedik könyvelőnk, így mondhatom, hogy van összehasonlítási alapom más könyvelők munkájával.

Szalay Dániel, Vipcast Media Bt., ügyvezető

Anita számomra a nyugodt alvást jelenti.

Kezdő vállalkozóként számos kérdést szegeztem Neki, és szerencsére Ő azokra is válaszolt, amelyeket fel sem tettem :-) az elmúlt közös évek során mindig mindenről jóval a határidők előtt tájékoztatott, bármikor segített, ha Rá volt szükségem, mindig minden kérdésre választ kapok Tőle. Örülök, hogy megismertem, és hogy Vele dolgozhatok.

Ha néha forgolódom is, az biztos nem a cégem könyvelése miatt van!!

Ungár Andrea, Red Macaron Kft, ügyvezető

A könyvelő vállalkozás közvetlenséggel végzett szakszerű munkája egyre szimpatikusabb. Elnyerték bizalmamat, így szinte mindenben kikérem a véleményüket.

Terjesztem hírüket is, hiszen az ilyen csapat megfizethetetlen manapság.

Vass Márton, IronMaas Consulting Kft., ügyvezető

Rólunk

Vállalkozás indításban, adózásban, pénzügyi és üzleti működésben segítünk. Üzleti terv készítés, könyvelés, adótanácsadás, vállalkozói képzés található szolgáltatásaink között.

 

Elérhetőségeink