Ugrás a tartalomra

Hogyan legyél vállalkozó 2024-ben?

 

Vállalkozásindítási mini e-book a Vállalkozás Okosantól

 

 

borito.jpg

 

Tervezéstől a megvalósításig.

Majdnem minden a vállalkozásindításról tömör (értsd: blabla nélkül) formában. A hazai egyik legjobb mini e-book a vállalkozásindításról, amit el kell olvasnod, mielőtt elindítod a vállalkozásod.

Mindenhol azt hallod, hogy vállalkozni milyen menő, de azt is hallod, hogy ma Magyarországon vállalkozni felér egy extrém sporttal. De mi a következő lépés? Hogyan vidd sikerre a vállalkozásod?

Készítettem neked egy közel 100 oldalas mini e-bookot. A közérthető anyag tele van hasznos információkkal. Vállalkozói tudás, ahol az érthetőség a gyakorlattal párosul.

 

Most kérem az e-bookot.

 

 

 

Miről szól a jegyzet?

 

Ez az e-book NEM a jogszabályokról szól, hanem egy vállalkozói szemléletet ad át neked.

A témák nem teljeskörűen kidolgozottak, a fő csapásirányt jelölik, amely mentén haladnod kell, hogy eredményes vállalkozó legyél.

Nem foglak benne megtanítani bérszámfejteni, könyvelni, adót számolni, de a legfontosabb dolgokra felhívom benne a figyelmed mint például:

 • a piacod elemzése,
 • hogyan alakítsd az áraidat, (mindenkinek mumus az árképzés, nem csak az induló vállalkozónak
 • milyen költségekkel kell, hogy számoljál – indulási és működési költségek
 • na és a profit számítása, hogy egyáltalán megéri-e elindítani a vállalkozásod.

 

Ha ezek már megvannak, akkor majd foglalkozhatsz a vállalkozási formával, meg adózással, de előbb találd meg a piacképes vállalkozási ötleted.

Hogyan tudod kideríteni, hogy szükség lenne-e a termékedre vagy szolgáltatásodra? Benne van az e-bookban.

Ha az egyes témákról bővebb információra van szükséged, van lehetőséged ezek megszerzésére is, akár az online vállalkozói képzésünkkel vagy személyre szabott tanácsadás keretében. De ennek a jegyzetnek nem az a célja, hogy elkészüljön a „Háború és béke” sokadik fejezete.

 

Témák, amelyekről ez a jegyzet szól

 

 • Miért akarsz vállalkozó lenni?
 • Vállalkozásindítás előtt
 • Vállalkozási ötlet
 • Piackutatás – kereslet – kínálat
 • Értékesítés – marketing
 • Árazás
 • Bevétel – költség – profit
 • Üzleti terv
 • Vállalkozási formák – egyéni vállalkozás, bt, kft
 • Adózás – tételes költségelszámolás, bevétel alapú adózás – KATA
 • ÁFA
 • Mennyibe került egy alkalmazott – minimálbér – egyszerűsített foglalkoztatás
 • Vállalkozások adminisztrációs kötelezettségei
 • Pénzügyek
 • Könyvelő
 • Pályázatok, hitelek, támogatások

 

Milyen előnyöket kapsz, ha megveszed az e-bookot?

 

 • könnyen tudod használni, csak egy pdf olvasó szükséges hozzá
 • bármikor elérheted, nem fogjuk letörölni, sőt, frissítjük, ha szükséges
 • olvasmányos. A saját szavaimat használtam, nincs benne marketing duma meg homályos törvényi megfogalmazások
 • érthető nyelven van, nem kell hozzá se szótár, se közgáz végzettség
 • segítségével meg tudod valósítani az álmod, tudni fogod, merre indulj el a vállalkozóvá válás rögös útján.
 • olyan javaslatokat kapsz, amelyeket ha megvalósítasz, jobb vállalkozó leszel
 • nincs mellébeszélés, őszinte és szókimondó. Nem azt mondom, amit hallani akarsz, hanem ami a valóság. Nem akarom elvenni a kedved a vállalkozósditól, de azt szeretném elérni, hogy felkészülten vágj bele.
 • ha elolvasod, fény derül a gyenge pontokra a vállalkozásodban, amelyekkel még foglalkoznod kell.
 • nem csak lépést tudsz tartani a piaccal, hanem be is előzheted, így legyőzheted a konkurenciát.
 • nem csak az adózásról beszélünk, mert ugyan a profit nagyon fontos egy vállalkozásban, de nem az adózás meg a könyvelés viszi előre az üzletet.
 • megkapod azt a biztonságot, amit megérdemelsz, mert szakértőktől kapsz választ a kérdéseidre. Nem ebből a jegyzetből fogunk meggazdagodni, ezért is adjuk ilyen olcsón.

 

Mit mondanak mások az e-bookról?

 

Székely Ádám: "Igazán hasznos kis összefoglaló a vállalkozások világáról. Mint (talán még) nem vállalkozónak segített megérteni, mit jelent vállalkozni. Nem hiteget Forint milliárdokról, hanem a különböző témakörök mentén segített kialakítani egy alap tudást, ami alapján a jövőben talán sikeresen fogok tudni vállalkozóvá válni. Pénz, bevételek, kiadások, lehetőségek, kötelezettségek? Ezekről mind kapunk összefoglalót, hogy egy vállalkozás mivel is jár. Hogy mit kaptam a könyvtől? Megannyi cikázó gondolatot a fejembe, megannyi ötletet, mit hogy lehetne elkezdeni. Belerángat, javasol bármit is? Nem, vagyis igen: a körültekintő döntéshozatalt. Elolvasását ajánlom mindazoknak, akik még csak kacérkodnak a vállalkozás gondolatával, de azoknak is igen hasznos összefoglaló, akik az első komoly lépést megtétele előtt állnak."

 

Neubauer Ági: "A segédlet jól felépített, emészthető, nyelvezete miatt azok számára is érthető, akik nem rendelkeznek előzetes pénzügyi ismeretekkel. A témák jól összeszedettek, a szükséges alapokat tartalmazzák, így senkinek sem kell vakon nekiindulnia a vállalkozás alapításának. Kiváló mankót nyújt a szükséges előkészületek megtervezéséhez. Ajánlom azoknak is, akik már gyűjtögetik az információmorzsákat, de szeretnének egy egységes képet kapni a teendőkről, lehetőségekről, buktatókról."

Bőjte Orsolya: " Az én sztorim az Ebookkal. Megláttam. Megtetszett és megvettem. Aztán megnyitottam, és nem bírok leállni vele. :-) Talán épp azért, mert röviden, velősen, de nagyon is tisztába teszi azokat a fogalmakat, amiknek egy részét eddig nem teljesen vagy egyáltalán nem úgy értelmeztem, ahogy a gyakorlatban működnek. Szilágyi Anita jó ötlet volt ez az Ebook! Épp a 31. oldal aljára értem, szünettartásképp pedig feljöttem a facere, hogy ezt megírjam nektek! :-) A legvagányabb az egészben, hogy adózástól, költség, bevételtől kezdve egészen a leggyomorforgatóbb kifejezésekig úgy írtok róla, hogy rendesen megjön az ember kedve vállalkozni! Egy cseppet sem bánom, hogy megvettem! Köszönöm! :-)

 

Egyetlen kattintásra a megoldástól

 

Árak

 

Bruttó 4.990 Ft.

 

Ne tévesszen meg a padlóár, ennél ez sokkal többet ér, sokat dolgoztam vele. Azért adom ilyen olcsón, hogy hozzájuss olyan információkhoz, ami kétségtelenül kihagyhatatlan, ha eredményes vállalkozó akarsz lenni. De csak akkor van értelme, hogy megvedd, ha megvalósítod.

 

 

Hogyan tudsz hozzájutni?

 

 

Fizetés után azonnal megkapod a számlát emailen, és ezzel egyidejűleg megy is a postafiókodba a jegyzet elérhetősége. Ha mégsem kaptad meg, először is nézd meg a spam vagy a promóciós mappádban, és ha ott sincs, írj az info@vallalkozas-okosan.hu címre, vagy hívd a 06 20 277 6230-as telefonszámot.

 

Kik vagyunk?

 

26166760_10214907527779954_5854416472073823398_n.jpg

Szilágyi Anita vagyok, közgazdász, a kis- és középvállalkozások üzleti patrónusa.

27 éve dolgozom gazdasági területen, 13 éve pedig kifejezetten a vállalkozókat segítem a multik világában szerzett tapasztalataimmal. 13 év. Ennyi idő alatt sok minden történik egy emberrel és egy vállalkozással is.

 Üzlettársammal, Vuray Györggyel szinte a nulláról építettük fel ezt a céget, ami nem csak kettőnknek, hanem az ügyfeleinknek is folyamatosan pénzt termel.

52849925_10218009883497114_6512940054636134400_n_0.jpg

 Vele már korábban is dolgoztunk együtt, és olyan tökéletesen kiegészítjük egymást, hogy már eleve közösen terveztük a cégalapítást, és azóta is erős szövetségek vagyunk.

A sikerünk egyik kulcsa talán éppen az, hogy mi magunk is végigmentünk azokon a folyamatokon, amiken a hozzánk forduló vállalkozók. Soha nem felejtjük el, honnan is indultunk és milyen utat tettünk meg.

Bár a szakértelmemben mindig biztos voltam, és abban is, hogy amit csinálok, az jó, kezdő vállalkozóként mégis rengeteget aggódtam.

Nem tudtuk, honnan fogunk annyi ügyfélre szert tenni, ami biztos megélhetést jelent majd, és féltünk attól, mi lesz, ha elfogy a beindulási időszakra félretett tartalék.

Szintén nagy gond volt eleinte az árazással, ráadásul mi is belefutottunk abba, amibe oly sokan: ingyen adtunk bizonyos szolgáltatásokat.

A következő akadályokba akkor ütköztünk, amikor eltelt az első év, és már volt irántunk érdeklődés, de szerettük volna ezt hirdetésekkel fokozni. Erre persze kezdőként kevés pénzt tudtunk fordítani, épp ezért igencsak nehéz volt megtalálni azokat a reklámozási lehetőségeket, amelyek egyszerre voltak számunkra megfizethetőek és kifizetődőek is.

De nem csak ilyen gyakorlati problémákkal kellett kezdő vállalkozóként megküzdenem, hanem néha kicsit saját magammal is. Mivel korábban nagyobb cégeknél dolgoztam, ahol ismertem az összes tipikus gócpontot, eleinte szinte sokkoló volt, hogy a kisvállalkozók könyvelőjeként mennyire összetett és sokféle problémával kellett szembesülnöm.

Ezek megoldásához a régiek mellett új információs forrásokat kellett felkutatnom, másrészt pedig hozzászoknom ahhoz, hogy nem kell mindenre azonnal és nem kell mindenre nekem tudni a választ.

Nagyon sokat tanultam ebből a kezdeti időszakból, és biztos vagyok abban, hogy ezen tapasztalatok nélkül nem tudnék olyan szolgáltatást nyújtani, amiért ma már – és erre igen büszke vagyok – sorban állnak a jelentkezők.

Az ügyfeleink nagyon értékelik, hogy tisztában vagyunk a helyzetükkel – beleértve azt is, hogy a hideg rázza őket az adóügyektől és az ezerféleképp értelmezhető jogszabályoktól.

 

Miért válassz minket?

 

A legnagyobb erősségünk, hogy ezt a száraz, gazdasági-jogi nyelvezetet az „átlagemberek” számára is érhetővé tesszük.

Nem a törvény szövegét ismételgetjük nekik unásig, hanem „lefordítjuk magyarra”, és elmondjuk, hogy az illetőre vonatkoztatva az adott szabály konkrétan mit jelent.

Gyurival együtt igen hatékonyak vagyunk abban is, hogy az ötleteket számszerűsítsük. Így a vállalkozó eldöntheti, mit kezdjen vele: megvalósítsa, elengedje, vagy pedig kicsit alakítson rajta annak érdekében, hogy aztán kellő bevételre tudjon majd általa szert tenni.

Mivel átéltük mi is, tudjuk, hogy a lelkesedés a nehézségeken át tud lökni, de mi sohasem az érzelmeink, hanem a tények alapján adunk tanácsot. A tények mindig önmagukért beszélnek, és bár olykor eléggé kijózanítóak, de legalább mindig a valóságot tükrözik.

 

Amiben tudunk neked segíteni

 

Kezdő vállalkozóként a „tanulópénzt” szinte mindig meg kell fizetni, mi abban próbálunk segíteni, hogy ez az összeg minél kevesebb legyen.

Aki hozzánk jön – akár tanfolyamon, akár egyénileg –, annak nem engedjük el a kezét. Ha tudjuk, látjuk, hogy valamilyen téren szakértői segítségre szorul, a saját partnereink közül a vállalkozást érintő bármelyik területen tudunk neki magasan képzett, kellő tapasztalattal és jó referenciákkal rendelkező szakembert ajánlani.

Határozott, pörgős ember vagyok, nem épp az a csendes, halk szavú könyvelőalkat, az biztos. Úgy látom, hogy ez a stílus abszolút biztonságérzetet ad az ügyfeleimnek.

Szokták is mondani – bár magam is tudom –, hogy elég meggyőző tudok lenni. Akivel csak beszélek, az mind velem akar dolgozni, mivel mindig hamar kiderül, hogy a meggyőző erőm nem csak duma, hanem komoly szakértelem és jelentős tapasztalat áll mögötte.

 

Szakértők és hitelesek vagyunk

 

 

Szakmai sikerek

 

Előadtunk a "Cápák között".

 

62262970_2441189912599420_5691558049248968704_n.jpg

 

 

59927840_2378302642221481_1781051843057549312_n.jpg

 

Szakértők vagyunk több helyen

 

K&H

 

K&H szakértői csapatát erősíti Szilágyi Anita

 

khszakerto.png

 

Billingo

 

Billingo szakértői csapatát erősíti Vuray Gyögy

 

 

billingo-szakerto.png

 

Biztonságos és gyors vásárlás

 

Bankkártyával fizetsz és azonnal meg is kapod a hozzáférést.

 

1. Biztonságos bankkártyás fizetés

 

Az OTP SimplePay fizetést használunk, így közvetlenül az OTP Mobil Kft. titkosított oldalán adod meg a kártya adatokat. A kártyás fizetést pedig 45 napig visszavonhatod, ez a chargeback.

 

2. Azonnal megkapod róla a számlát

 

A számlát elektronikusan a szamlazz.hu fogja kiküldeni neked a kártyás fizetést követően. Így nem kell aggódnod, hogy mikor kapod meg és így a vállalkozásodból is fizetheted a képzés árát.

 

3. AZONNAL MEGKAPOD Az e-bookot

 

A rendelési automatizmusnak hála, a sikeres fizetést követően nem kell emberre várnod, aki majd veszi a fáradtságot, hogy kiküldje neked a hozzáférést. A fizetést követően azonnal megkapod e-mailben. Ellenőrizd a spam vagy promóciós mappákat, mert időnként ott landol. Ha mégsem kaptad meg, írj a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu címre vagy hívd a 06 20 277 6230-as telefonszámot.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a Vállalkozás Okosan Kft-vel kötöd. 1158 Budapest, Drégelyvár u. 53. Adószám: 24807629-2-42.

 

Utalással tudsz fizetni?

 

Igen tudsz, de ebben az esetben plusz költséget számolunk fel (500 ft plusz), mert valakinek dolgoznia kell az utalásod figyelésével, a számlázással és a jegyzet kiküldésével.

Ráadásul lassabban kapsz meg mindent és az utalást nem tudod visszavonni, míg a kártyás fizetést 45 napig igen.

Ha nincs bankkártyád, akkor írj a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu e-mail címre, írd meg a pontos számlázási nevet és címet és küldök díjbekérőt. Bár továbbra sem javaslom. Az OTP felületén fizetsz, kártya adatok nem jutnak el hozzánk.

 

 

MEGVESZEM A MINI E-BOOKOT

 

 

Érdekel egy komplett vállalkozóképző tanfolyam?

 

fbad-vallalkozoikepzes-1200x628.png

 

 

Ahol megtalálsz minket

 

Vállalkozás Okosan honlapja

Facebook oldal

Facebook csoport

Youtube csatorna

Feliratkozás hírlevélre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog kategória

Adókalkulátorok és eredménytervező

Milyen vállalkozási formák és adózási módok közül választhatsz, ha már nem jó Neked a kata?

Kata helyett 2021

Átalányadó Kalauz - Egyéni Vállalkozók Könyve kibővített kiadás

Átalányadó Kalauz - áttérés katáról átalányadóra határidőkkel, nyomtatványokkal, képernyőképekkel lépésről lépésre

Áttérés katáról átalányadóra - 22T101E, 22T1041, 2258 nyomtatványok kitöltése képernyőképekkel, lépésről lépésre.

ÁNYK és ONYA használata.

Áfabevallás (2265), közösségi nyilatkozat (22A60) kitöltési útmutató. Adófolyószámla lekérdezése.

Adókalkulátorok: kata, átalányadó, tételes költségelszámolás, társasági adó, kiva.

Eredménykimutatás és cash-flow tervező.