Vállalkozás indítása online

Jelenlegi hely

2 napos, szuperintenzív, gyakorlat központú Okosvállalkozó Képzés!

Ne kövesd el azokat a hibákat, amelyek a legtöbb kezdő vállalkozót csődbe viszik!

Következő időpont: 2018. szeptember 27-28.

Ha nem tudsz addig várni, akkor már elérhető a márciusi képzésünk teljes felvétele! Közel 6 óra, 20 db 15-30 perces részekkel.

Online vállalkozás indítása

Egyéni vállalkozás indítása online

Bejelentkezés a kata alá

Adatbejelentők NAV, önkormányzat, kamara

Ügyfélkapu, EBEV, webes ügysegéd, tárhely

 

Indulj velünk! Online ügyintézés a fotelból.

 

09_oroszlanos_.jpg

Egyéni vállalkozás indítása online

Egyéni vállalkozást szeretnél indítani, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Akkor ezt a jegyzetet Neked találtuk ki!

Sehova se kell menni, otthonról, online, egyedül végig tudod csinálni, ebben segítek Neked lépésről lépésre, képernyőképekkel.

 

Vállalkozás indítása nem azzal kezdődik, hogy megalapítom az egyéni vállalkozást vagy keresek egy ügyvédet és bejegyeztetem a cégem, ez már csak kb az utolsó, technikai lépés, addig még nagyon sok dolgod van.

Ha már megvan a vállalkozási ötleted, felmérted a piacod, tudod, mennyire lenne igény a termékedre, szolgáltatásodra, megvizsgáltad a konkurenciát, tudod, hogy milyen árakon fogsz eladni, és megbecsülted a várható költségeid is, és ezek után arra jutottál, hogy te egy katás egyéni vállalkozást szeretnél indítani egyedül, akkor javaslom Neked az újabb jegyzetünket.

 

Miről szól a jegyzet?

 

  • Ki lehet egyéni vállalkozó?
  • Ügyfélkapu beszerzése, használata
  • EBEV portál, törzsadatok lekérdezése
  • Webes ügysegéden egyéni vállalkozás indítása lépésről lépésre
  • Adatbejelentők elkészítése: NAV, önkormányzat, kamara
  • ÁNYK - Általános Nyomtatványkitöltő - nyomtatványok letöltése, beküldése
  • Ügyfélkapus tárhely lekérdezése, kapott értesítések értelmezése
  • KATA adózás

Közel 100 oldal, minden lépésről képernyőképek és magyarázatok pdf-ben, kattintható linkekkel.

 

Ki van a Vállalkozás Okosan csapata mögött?

 

Szilágyi Anita – mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

Több mint 20 éve dolgozom gazdasági területen, kezdetben munkaviszonyban könyvelőként, kontrollerként egy nagy nagyvállaltnál, majd a Gundel étterem pénzügyi vezetőjeként beleástam magam a pénzügyek világába, később egy patikákat üzemeltető cégcsoport válságmenedzsere voltam. 8 éve vagyok vállalkozó, az eddig megszerzett tudásomat a kisvállalkozók részére szeretném átadni.

Vuray  György – vállalatfinanszírozási és üzletfejlesztési tanácsadó

Az elmúlt években fő területem a vállalkozásfinanszírozás volt. A 2008-as pénzügyi válság alaposan átrendezte ezt a területet is, sok cégnek, vállalkozásnak pillanatok alatt kellett a hirtelen megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. Felértékelődött az üzleti tervezés, kockázatelemzés szerepe. Tanácsadói munkám során olyan tudással, gyakorlati információkkal szeretném ellátni a résztvevőket, melyek segítségével vállalkozásukat biztonságosabban és eredményesebben tudják majd vezetni.

anitagyuri.jpg

 

Mennyibe kerül?

Az ára bruttó 14.900 ft.

 

Megéri ez Neked?

Ha ezt egy könyvelőtől kéred, óránként minimum 10.000 forintot fog elkérni tőled, nem fogsz tudni mindent megjegyezni, biztosan maradnak még kérdéseid. Ezt a jegyzetet bármikor előveheted, tanulmányozhatod, nem kell azonnal dönteni, át tudod gondolni, utána tudsz nézni, be tudod szerezni a még hiányzó dolgokat, és akkor indítod a vállalkozásod, amikor készen állsz és Neked alkalmas.

 

Van hozzá bónusz?

Van. Az online vállalkozói tanfolyamunk KATA adózás és tételes költségelszámolás részét megkapod hozzá.

 

Hogyan kell megrendelni?

Jelenleg úgy tudod leadni a rendelésed, hogy írsz a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu címre, megadod a számlázási nevet és pontos címet, telefonszámot és küldöm a díjbekérőt. Később a MEGVESZEM gomb automatikusan fogja küldeni neked a kártyás fizetési lehetőséget, fizetés után a számlát, és azonnal kapod is a postafiókodba a jegyzetet.

 

Mivel lehet fizetni?

Alapvetően kártyával. Ha mégis átutalással szeretnél fizetni, írjál emailt a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu címre, és küldök díjbekérőt.

A díjbekérőt fizetheted kártyával vagy banki utalással a számlázz.hu rendszerén keresztül, vagy direkt a Vállalkozás Okosan Kft bankszámlaszámlájára utalással, vagy oda akár készpénzt is befizethetsz bármelyik OTP fiókban.

 

A kártyás fizetés biztonsága

Az OTP SimplePay fizetés esetében közvetlenül az OTP Mobil Kft. titkosított oldalain történik, és a kifizetett összeg is az OTP Mobil Kft. bankszámlájára érkezik.

Ha még ezek után sem bízol a kártyás fizetésben, akkor javaslom, menj be a bankba, ahol a számládat vezeted, és kérj egy internet kártyát meglévő bankszámládhoz, és arra csak annyi pénzt tegyél, amennyit utalni szeretnél.

A pénz beérkezése után azonnal küldöm Neked a kiállított számlát és a jegyzetet. Ha esetleg nem kaptad meg az anyagot vagy a kiállított számlát, hívd a 06 20 277 6230-as telefonszámot, vagy írj a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu email címre, vagy írj facebookon üzenetet és add meg a telefonszámod és visszahívlak.

 

Ingyenes tanácsadás

A jegyzethez ingyenes tanácsadás is jár, ha maradtak még kérdéseid, vagy elakadtál valamiben. Fizetés után beléphetsz a Vállalkozás Okosan VIP csoportba a facebookon, ahol ingyen válaszolunk a még fennmaradt kérdéseidre (korlátozott mértékben).

 

 

Akik nem biztosak benne, hogy egyedül jól csinálnák

„Utána olvastam több helyen, hogyan lehet ügyfélkapun keresztül regisztrálni, de úgy érzem, van még néhány pont, ami nem világos, és nagyobb biztonságban lennék, ha rutinos segítséggel intézhetném a dolgot, illetve tudnék hová fordulni tanácsért.”

 

MEGVESZEM

 

a MEGVESZEM gomb működésére még egy picit várni kell,

addig is rendeld meg a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu címen.

 

 

 

Ahol megtalálhatsz minket

Honlap

FB oldal

FB csoport

Iratkozz fel Youtube csatornánkra

 

Blog kategória: 

Hírlevél

 

Tippek Okos vállalkozóknak, hogy ne veszítsd el a jó irányt!

Iratkozz fel hírlevelünkre és légy naprakész a vállalkozásodat érintő kérdésekben!

Bemutatkozás

 

Üzleti terv készítésével, vállalkozás indítási, adó és számviteli tanácsadással foglalkozunk. Időről-időre vállalkozói képzést szervezünk azoknak, akik szeretnék megérteni, hogyan készül az üzleti terv, hogyan kell elindítani egy vállalkozást, hogyan kell kiválasztani a legoptimálisabb adózási módot, mi a pénzforgalmi szemlélet és hogyan értelmezzék számviteli eredményüket.

Vállalkozói képzés

 

Üzleti terv, vállalkozás indítás, adó és számviteli ismeretek - vállalkozást tervezőknek és vállalkozóknak.

Időtartam: 2 nap

Részletes ismertető

Rólunk

Vállalkozás indításban, adózásban, pénzügyi és üzleti működésben segítünk. Üzleti terv készítés, könyvelés, adótanácsadás, vállalkozói képzés található szolgáltatásaink között.

 

Elérhetőségeink