Ugrás a tartalomra

Online vállalkozás indítása

 

Egyéni vállalkozás indítása ONLINE

 

Katás egyéni vállalkozás indítása

 

Indulj velem! Online ügyintézés a fotelból.

 

katatanodauj-1.png

 

Katás egyéni vállalkozás indítása online

 

Katás egyéni vállalkozást szeretnél indítani, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

 

Akkor ezt  Neked találtam ki!

 

Sehova se kell menni, otthonról, online, egyedül végig tudod csinálni, ebben segítek Neked lépésről lépésre, videókkal, szöveges magyarázatokkal, képernyőképekkel.

 

Vállalkozás indítása előtt

 

Vállalkozás indítása nem azzal kezdődik, hogy megalapítod az egyéni vállalkozásod,  ez már csak kb az utolsó, technikai lépés, addig még nagyon sok dolgod van.

 

Ha olvasni szeretnél arról, mit kell figyelembe venni a vállalkozásod elindítása előtt

 

Amit vállalkozóként tudnod kell

 

Ha már megvan a vállalkozási ötleted, felmérted a piacod, tudod, mennyire lenne igény a termékedre, szolgáltatásodra, megvizsgáltad a konkurenciát, tudod, hogy milyen árakon fogsz eladni, és megbecsülted a várható költségeid is, és ezek után arra jutottál, hogy te egy katás egyéni vállalkozást szeretnél indítani egyedül,

akkor javaslom Neked a legújabb online tanfolyamunkat, a

Kata Tanodát.

 

Ha videót szeretnél nézni

 

Vállalkozási ötlet, piackutatás, konkurencia, árazás

 

Akik már ismernek minket

 

"Kedves Anita, kedves Gyuri!

Nagyon szépen köszönöm a múlt heti két napot és azt a rengeteg tudást és ismeretet, amit átadtatok nekünk.

Az alábbiakban összefoglalom a véleményemet a tanfolyamról: "A tanfolyam az egyik legjobb döntésem volt. Eddig mindig azt hallottam az egyéni vállalkozásról, hogy nem olyan vészes, könnyű elintézni... Ez a két nap elérte azt a célt, hogy komolyan elgondolkodjak erről, hogy megfontoltan vágjak bele a "függetlenség" elérésébe és felelősséggel építsem fel a későbbi vállalkozásomat. Szerettem az érthető előadás módot, ahogyan a legszárazabb részeket is hétköznapi megfogalmazásban tolmácsolták. Ez a két nap nem a rózsaszín ködről szólt, hogy miért legyünk vállalkozók (mert jó dolog), hanem hogy hogyan érdemes belevágnunk. Egy ilyen tanfolyamra volt szükségem! A képzés végén már eldöntöttem, hogy melyik vállalkozási formát szeretném választani, és témába illő tanfolyamok esetén is ismét a Vállalkozás Okosant választanám!" Cziráki Tímea

 

"Mindenkinek ajánlom a Vállalkozás Okosan csapatát, aki lelkiismeretes, precíz, megbízható  és nagy szakmai tudással rendelkező  szakemberekkel szeretne együtt dolgozni. Anitát működő vállalkozásommal kapcsolatos tanácsadás miatt kerestem meg, a konzultáció előtt részletesen átbeszéltük, hogy miben kérném a segítségét. Alaposan felkészült  és  gyakorlati példákon keresztül részletesen és érthetően választ adott minden kérdésemre. A konzultáció végig vidám hangulatban telt, látszik rajta, hogy szereti és szívesen végzi a munkáját. Nagyon magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, szerintem nincs olyan kérdés, amire ne tudna válaszolni. Biztosan állíthatom, hogy ő az egyik legjobb szakember a szakmában." Czár Tímea.

 

Webshop indítása

 

webshop-adozasa.png

 

 

Ki van a Vállalkozás Okosan csapata mögött?

 

Szilágyi Anita – mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, vállalkozásindítási szakértő

Több mint 20 éve dolgozom gazdasági területen, kezdetben munkaviszonyban könyvelőként, kontrollerként egy nagy nagyvállaltnál, majd a Gundel étterem pénzügyi vezetőjeként beleástam magam a pénzügyek világába, később egy patikákat üzemeltető cégcsoport válságmenedzsere voltam. 9 éve vagyok vállalkozó, az eddig megszerzett tudásomat a kisvállalkozók részére szeretném átadni.

Vuray  György – vállalatfinanszírozási és üzletfejlesztési tanácsadó

Az elmúlt években fő területem a vállalkozásfinanszírozás volt. A 2008-as pénzügyi válság alaposan átrendezte ezt a területet is, sok cégnek, vállalkozásnak pillanatok alatt kellett a hirtelen megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. Felértékelődött az üzleti tervezés, kockázatelemzés szerepe. Tanácsadói munkám során olyan tudással, gyakorlati információkkal szeretném ellátni a résztvevőket, melyek segítségével vállalkozásukat biztonságosabban és eredményesebben tudják majd vezetni.

 

Még több információ a Kata Tanodáról

 

ikon_1.jpg

 

 

Ahol megtalálsz minket

 

Vállalkozás Okosan honlapja

Facebook oldal

Facebook csoport

Youtube csatorna

Feliratkozás hírlevélre

 

 

Blog kategória

Átalányadó Kalauz - Egyéni Vállalkozók Könyve kibővített kiadás

Átalányadó Kalauz - áttérés katáról átalányadóra határidőkkel, nyomtatványokkal, képernyőképekkel lépésről lépésre

Áttérés katáról átalányadóra - 22T101E, 22T1041, 2258 nyomtatványok kitöltése képernyőképekkel, lépésről lépésre.

ÁNYK és ONYA használata.

Áfabevallás (2265), közösségi nyilatkozat (22A60) kitöltési útmutató. Adófolyószámla lekérdezése.

Adókalkulátorok: kata, átalányadó, tételes költségelszámolás, társasági adó, kiva.

Eredménykimutatás és cash-flow tervező.