Ugrás a tartalomra

SalesForm

Kártyás fizetés egyszerűen

 

Automatikus értékesítés rendelési űrlapon keresztül

 

Pofon egyszerű és programozó se kell hozzá

 

Amúgy sem drága, de ezen az oldalon keresztül még olcsóbban juthatsz hozzá

Salesform bevételek - Vállalkozás Okosan

Miért szeretem a Salesformot?

Szerintem ez egy szuper jó cucc, nekem nagyon megkönnyíti az online termékeim értékesítését. El is mondom, hogy miért.

 

Szilágyi Anita vagyok a Vállalkozás Okosantól, közgazdász, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó. Induló és működő vállalkozásoknak segítek eligazodni a gazdasági jogszabályok megértésében és helyes alkalmazásában.

10 éve vagyok vállalkozó, de előtte is gazdasági dolgokkal foglalkoztam. Voltam könyvelő, kontroller, pénzügyi vezető és válságmenedzser. Mikor indult a vállalkozásom, akkor vagy személyesen vagy online adtam tanácsot, aztán később már tartottunk tantermi képzést is, mert olyan sok volt a jelentkező, és végül az egész felkerült online felületre, ahol bárhol és bármikor visszanézhető.

Kb 5 éve kezdtük el az online termékek készítését, és nekem is gondot okozott, milyen felületen történjen az értékesítés.

Keresgéltem a megoldást, és akkor találtam rá Bártfai Balázsra és a Salesformra és rögtön tudtam, hogy ez kell nekem.

Én nem vagyok fejlesztő és nem is szeretném ezt megtanulni. Viszont szükségem volt egy olyan megoldásra, amit én is tudok barkácsolni, anélkül, hogy elrontanám a programozó munkáját. Ez tökéletesen megoldható a Salesformban.

Mire jó a SalesForm?

 

A Salesform elintézi a „termék” megrendelését és kifizetését,  majd automatikusan küldi a számlát és az online termék elérhetőségét, nem kell külön fejlesztő hozzá és bazi egyszerű megtanulni. Ja, és nem drága.

 

Amit imádok benne, hogy akárhány fejlesztés van benne, a menük mindig ugyanott vannak.

Dührohamot kapok attól, hogy ha bemegyek egy boltba és folyton máshol vannak a termékek, keresgélni kell és rengeteg idő elmegy ezzel.

Igazából még honlap se feltétlen szükséges hozzá, mert ha olyan posztot írsz, amiből kiderülnek a részletek, akkor bőven elég a Salesform link is.

Sőt, előrendeléshez is tudod használni, ha esetleg még nincs kész a "terméked". Azért írok terméket, mert az online termék is termék :-)

Szóval a lényeg, hogy nem kell küzdeni a díjbekérő kiállításával, megvárni a pénz befolyását, kiállítani a számlát és elküldeni a megrendelt anyagot, mert ezt a Salesform mind megcsinálja helyetted

Kinek ajánlom a Salesformot?

 

Akár kezdő, akár működő vállalkozóknak, akik megoldást keresnek arra, hogyan adják el "termékeiket" vagy szolgáltatásaikat online minél kevesebb beavatkozással, azaz automatikus értékesítéssel.

Például könyvelőként, ha csinálsz egy e-book-ot, amiben leírod a hasznos információkat, amiért pénzt akarsz kapni.

Vagy akár egy tanácsadás díját előre be akarod szedni.

De bármilyen online termék, e-book, használati utasítás, tananyag, könyv, tanulmány értékesítésére alkalmas.

Sőt, néhány fizikai termékre is, de webshopra nem jó.

 

 

Mi kell ahhoz, hogy használni tudd a Salesformot?

 

Kell hozzá egy "termék", amit ugye el akarsz adni. Nyilván ez lehet szolgáltatás is.

Aztán kell egy számlázóprogram és egy összeköttetés egy pénzügyi intézménnyel, akin keresztül tudnak a vásárlóid fizetni.

Én a szamlazzhu-t használom és az OTP Simplepay fizetési lehetőséget az online termékeim értékesítéséhez, na meg a Salesformot.

Imádni fogod

Ahogy elkészül egy online termékem, máris sürgető érzés fog el, hogy bárki azonnal megvehesse, mert olyan jól sikerült, és már csinálom is hozzá a Salesform linket, amin keresztül már indulhat is a vásárlás.

Marha egyszerű kezelni. Kitalálsz egy terméknevet, megadod az árát, leírod a jellemzőit, majd megfogalmazod, hogyan kell használni és hol tudja elérni, ez emailben megy ki majd a vásárlónak.

Ami még szuper jó benne, hogy látod a statisztikákat, és meg tudod menteni a sikertelen rendeléseket.  Ott van benne a vásárló adatai, akár emailben, akár telefonon meg tudod tőle kérdezni, hogy miben tudsz neki segíteni, hol akadt el a vásárlásban. Ugye január 1-től behozták a szigorítást a bankkártyás fizetésnél és sokan elakadnak a pin kód meg internetes kód miatt. Ebben is tudsz segíteni a vásárlóidnak.

És látod a bevételeket. Na, az igazán jó érzés, hogy mennyi pénzt kerestél. Büszkélkedhetsz is vele a Salesform csoportban, ezzel másokat is motiválsz és bizonyos bevételi határ felett meg ajándékot is kapsz a Salesformtól.

Mikor én elértem a 10 millió forintos bevételi határt, akkor kaptam egy videós lehetőséget, ahol beszélhettem a saját vállalkozásomról és ezt a Balázs jó sok helyen megosztotta, kvázi ingyen reklámlehetőséget biztosított nekem.

Rengeteg marketing funkciót tartalmaz, amit nem is kell értened, csak működik.

 

Egyéb kiegészítők

 

Tudsz hozzá egyszeri ajánlatot (bump) is készíteni. Ez az, amikor a Mekiben megkérdezik, hogy kérsz-e nagyobb sült krumplit vagy nagyobb colát a menühöz. Azaz adsz hozzá valamit, amit megéri pluszban megvásárolni, mert így olcsóbb, mintha külön venné meg.   

A Salesform értesítőt küld a sikeres vagy sikertelen fizetésről, így érdemes megadni, hol tudja újra megpróbálni a fizetést, ha nem sikerült.

Aztán kapsz egy linket, ami a termék nevét tartalmazza, ezt bemásolod az értékesítési oldaladba, ahol több információt kap a termékedről, és máris kész. Ugye, hogy nem bonyolult?

Igazából egyszer beállítod, utána már tudod másolni a termékeket.

Rengeteg kapcsolódási lehetőség van más programokkal is, mint például hírlevélküldők.

 

Mire nem jó a SalesForm?

 

A Salesform nem helyettesíti a hagyományos webshopot. Azaz, ha sok fizikai terméked van, akkor ez nem neked való. Azért egy-egy fizikai termékre még jó, mert össze van kötve a Webshippy-vel és a Webshopirodával, akik ki is szállítják a terméket.

De ha sok online terméked van, akkor bátran használhatod.

Nem tudsz benne honlapot készíteni, de minden felületen tudod használni. Akár Facebookon, Instagramon, Tiktokon, de akár egy wordpress vagy bármilyen más oldalon is. Én ezt a cikket egy drupal oldalon írom.

 

 

És akkor nézzük az anyagiakat!

 

A Salesform amúgy sem drága, és tökre megéri, de ha ezen a linken keresztül vásárolsz, akkor még olcsóbban tudod megvenni. Igen, én is kapok utána egy kis jutalékot, de te is jól jársz.

Egy hónapig bazi olcsón kipróbálhatod, aztán annyit fizetsz, amennyit használsz belőle.

 

Érdekel kedvezményes áron a SalesForm

 

Még több információ

 

Ha szeretnél még több információt a Salesformról, akkor javaslom ezt a oldalt vagy a Salesform Youtube csatornáját.

 

Aztán gyere vissza és vedd meg kedvezményes áron.

Megveszem a SalesFormot kedvezményes áron

Mailerlite magyarul

 

Ha szeretnéd megtanulni a MailerLite hírlevélküldő szoftver kezelését, akkor itt egy remek lehetőség.

 

Ahol megtalálsz minket

 

Vállalkozás Okosan honlapja

Facebook oldal

Facebook csoport

Youtube csatorna

Feliratkozás hírlevélre

Blog kategória

Használd fel a Vállalkozás Okosan egy évtizedes vállalkozói tapasztalatát ahhoz, hogy sikeres vállalkozó legyél.

 A félelmeid helyett a lehetőségeid lásd, hogy továbbfejlődhess.

 Egyéni vállalkozók könyve elővásárlási kedvezménnyel!

Átalányadó Kalauz - Egyéni Vállalkozók Könyve kibővített kiadás

Átalányadó Kalauz - áttérés katáról átalányadóra határidőkkel, nyomtatványokkal, képernyőképekkel lépésről lépésre

Áttérés katáról átalányadóra - 22T101E, 22T1041, 2258 nyomtatványok kitöltése képernyőképekkel, lépésről lépésre.

ÁNYK és ONYA használata.

Áfabevallás (2265), közösségi nyilatkozat (22A60) kitöltési útmutató. Adófolyószámla lekérdezése.

Adókalkulátorok: kata, átalányadó, tételes költségelszámolás, társasági adó, kiva.

Eredménykimutatás és cash-flow tervező.