Ugrás a tartalomra

KATA TANODA

Online tanfolyam katás vállalkozóknak

Minden, amit tudnod kell egy katás vállalkozásról

 

modtanoda-fb-adv-1.jpg

 

A Kata Tanoda áll

 

  • egy videósorozatból - 14 videó, összesen 3,5 óra, 15-30 perces részekből, ami a kata adózás elméleti részéről szól, érhtető, gyakorlatias stílusban, hogy biztosan megértsd.

 

  • egy ebookból, ami egy 130 oldalas pdf, szintén az elméleti tudnivalókról szól, csak sokkal részletesebben, mint a videókon.

 

  • mellékletekből - 26 db pdf és 4 db excel táblázat, ami az összes gyakorlati útmutatót tartalmazza, amire szükséged van, ha katás vállalkozó vagy. Lépésről lépésre képernyőképekkel mutatom meg neked, milyen nyomtaványokat kell kitölteni, hova kell kattintani és mit kell beírni, ha elindítod a katás vállalkozásod. Ilyenek például: katás egyéni vállalkozás indítása webes ügysegéden keresztül, iparűzési adó bejelentkezés, számlázó program bejelentése a Nav felé, kamarai regisztráció, Kata bevallás 2019 kitöltési útmutató, szüneteléskor szükséges nyomtatványok, adófolyószámla lekérdezése, de segítséget ad még ahhoz is, hogy mit kell tegyél, ha indulás után ellenőriznek vagy ha kaptál Nav ellenőrzést a burkolt munkaviszony feltételezése miatt és még egy ellenőrzőlistát is tartalmaz, hogy legalább mit írj a katás vállalkozási szerződésedbe.

 

 

Részletes tartalomjegyzék

 

 

1-final-katatanoda-videotartalom-infografika-portrait.jpg

 

2-final-katatanoda-ebook-infografika-landscapet.jpg

 

3-final-katatanoda-tartalomjegyzekt.jpg

 

Miről szól a Kata Tanoda? - videó

 

Kérem a tanfolyamot a kata adózásról

 

ikon.jpg

 

Hogyan használd a Kata Tanodát?

 

A Kata Tanoda tartalmazza az összes olyan gazdasági információt, ami a katás vállalkozásodhoz szükséges.

Javaslom, előbb nézd át a Tartalomjegyzéket. Részletesen mutatja, mi van a videósorozatban, az ebookban és a mellékletekben.

  • Először nézd meg a videókat. Ezen a videón általánosságban az adott téma lényegét mondom el érthetően.
  • Azután olvasd el az ebookot. Itt még mindig az elméleti részt bontottam ki, de sokkal részletesebben, mint a videókban. Az ebookban jelöltem a témákhoz kapcsolódó mellékletszámokat, hogy adott témát egyszerűbben megtaláld.
  • Ezután jöhetnek a mellékletek. Beszámoztam őket, hogy jobban megtaláld, amit keresel és a nevük is segít a tájékozódásban. Vannak benne pdf-ek és excel fájlok is.

Sem a videókat, sem a mellékleteket nem fogjuk letörölni a későbbiekben sem.

Ha jön bármilyen változás és frissítem az anyagot, erről fogok neked tájékoztatást küldeni, ez neked ingyenes.

 

 

Ki készítette?

 

A Kata Tanodát én, Szilágyi Anita közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó készítettem. Ha változik a törvény, bármikor tudom módosítani.

Segítségemre volt kollégám, Vuray György kkv tanácsadó, aki igen sok jó tanáccsal lát el, hogyan legyél vállalkozó?

 

 

Kinek szól a Kata Tanoda?

 

A Kata Tanodát nem csak induló vállalkozásoknak raktam össze, hanem a már működő katás vállalkozásoknak is, leginkább akkor, ha kezded elérni a kata bevételi keretet. Erre készítettünk egy Kata - Kft kalkulátort, ahol ellenőrizni tudod, hogy mikor érdemes áttérned másik adózásra.

Működö katás vállalkozóként szükséged van a bevételek nyilvántartására, a pénzügyeid vezetésére, és ha áfás vagy, akkor egy áfakiszámoló táblázatra. Ezeket is megtalálod a tananyagban.

És ha éppen szükséged van jövedelemigazolásra egy hitelhez vagy egy nullás igazolás kell, erről is részletes útmutatót találsz benne.

A Kata Tanodának nem célja adótanácsadót vagy könyvelőt kiváltani, csak segítséget nyújt a katás vállalkozóknak az adminisztrációs kötelezettségük elvégzésében. Bonyolultabb esetekben keress fel szakértőt. Egy évben egyszer javasolt legalább átnézetni az adminisztrációdat egy könyvelővel.

Hasznos lehet még olyan könyvelőknek is, akik a kata adózásban kevésbé gyakorlottak.

 

Egy vélemény a tanácsadásomról

 

Vályi-Nagy Péter: „Végre valaki, akivel úgy le tudok ülni beszélni a könyvelés, a számvitel és adózás témakörében, mintha a kedvenc sorozatomról beszélgetnénk. Mindezt érthetően, az én érdekeimet nézve és valami észveszejtően komoly szakmaisággal. Az eddigi hiedelmeimet is sikerült olyan mértékben megcáfolnia a vállalkozás nehézségei kapcsán, hogy végre a félelmeim helyett a lehetőségeimet látom, ezáltal folyamatosan tudok fejlődni, bővülni, új ismereteket szerezni, hogy eredményes lehessek. Az Anitából sugárzó energia, dinamizmus és segítőkészség észrevétlenül átragad az emberre. Nem vicc, már a következő vállalkozásomon gondolkozom! :) Nagyon köszönöm a sok-sok segítséget és szakemberekre vonatkozó ajánlásaidat!”

 

Bónuszok - mit kapsz még?

 

  • örökös vip tagságot a Vállalkozás Okosan VIP csoportjában, ahol felteheted a további kérdéseidet,
  • „Hogyan készíts cash-flow táblát?” videó és jegyzet,
  • hangfelvételt, hogy kocsiban, főzés közben is tudd hallgatni,
  • frissítést, ha változik a törvény.

 

Mennyibe kerül a KATA TANODA?

 

Bruttó 19.900 forint az ára.

 

 

A Kata Tanoda valódi értéke

 

Ezen a képzésen sok hasznos információt fogsz kapni, amelyben legalább egy olyan gondolat lesz, ami alapvetően megváltoztatja azt, amit a vállalkozásodról gondolsz. Ez egy befektetés, de csak akkor térül meg, ha meg is valósítod. Befektetés a sikereidbe és magadba.

Ha csak egy órás tanácsadást szeretnél akár adótanácsadótól, akár könyvelőtől, az minimum 15-20.000 ft lenne óránként. Ezt viszont annyiszor hallgatod meg és olvasod el, ahányszor akarod.

Már önmagában a bónuszok többet érnek, mint az egész tanfolyam ára. Miért adom ilyen olcsón? Mert küldetésemnek tartom az induló vállalkozók támogatását.

 

 

Itt tudsz kártyával fizetni.

 

tanoda-fbcover.jpg

 

Ha utalással szeretnél fizetni, írj a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu címre, add meg a pontos számlázási nevet és címet, és küldök díjbekérőt.

A díjbekérő kifizetése után küldöm a tanfolyam elérhetőségét és a számlát.

 

50%-os kedvezmény, ha ...

 

Ha korábban megvetted az Online Vállalkozói Képzésünket, vagy részt vettél valamelyik tantermi képzésünkön, a Kata Tanoda árából 50% kedvezményt kapsz.

Írj egy emailt a szilagyianita@vallalkozas-okosan.hu címre, írd bele az emailbe azt az email címedet, ahonnan leadtad a rendelésed az Online Vállalkozói Képzésbe vagy jelentkeztél a Tantermi Képzésre.

Itt nincs külön link, csak emailt tudsz írni, küldök díjbekérőt, amit tudsz kártyával is fizetni. Ez a kedvezmény nem időponthoz kötött, ez bármikor jár neked.

 

 

Ha szeretnéd látni, hogy adok elő a témában, nézd meg egy korábbi videómat a kata adózásról.

 

 

Ha időben akarsz értesülni a várható kata változásokról,

 

iratkozz fel a KATA HIRADÓra.

 

 

Ahol megtalálsz minket

 

Vállalkozás Okosan honlapja

Facebook oldal

Facebook csoport

Youtube csatorna

Blog kategória

AKCIÓ! Brutál Vállalkozói Képzés Pakk! 50%-os kedvezmény az összes online termékre!

Használd fel a Vállalkozás Okosan egy évtizedes vállalkozói tapasztalatát ahhoz, hogy sikeres vállalkozó legyél.

 A félelmeid helyett a lehetőségeid lásd, hogy továbbfejlődhess.

Átalányadó Kalauz - Egyéni Vállalkozók Könyve kibővített kiadás

Átalányadó Kalauz - áttérés katáról átalányadóra határidőkkel, nyomtatványokkal, képernyőképekkel lépésről lépésre

Áttérés katáról átalányadóra - 22T101E, 22T1041, 2258 nyomtatványok kitöltése képernyőképekkel, lépésről lépésre.

ÁNYK és ONYA használata.

Áfabevallás (2265), közösségi nyilatkozat (22A60) kitöltési útmutató. Adófolyószámla lekérdezése.

Adókalkulátorok: kata, átalányadó, tételes költségelszámolás, társasági adó, kiva.

Eredménykimutatás és cash-flow tervező.